Veure'l-Back-Index

EL RESTAURANT.

El restaurant L'ANGELOT està situat a la Cort Reial, en ple Barri Vell de Girona, entre el carrer dels Ciutadans i el carrer Ballesteries; els mateixos noms dels carrers indiquen el seu passat històric com a centre gremial i ciutadà de Girona.

L'indret és escenari d'esdeveniments, com la processó del Divendres Sant, durant la Setmana Santa, o les Fires de Tots Sants, el dia gran de la ciutat durant les Fires de Sant Narcís.

Prop del restaurant s'hi troben alguns dels monuments més representatius de la ciutat, com la Fontana d'Or, el Palau dels Agullana, un dels indrets més pintorescs de Girona, i fins i tot les cases del riu.

ESPECIALITATS.

El restaurant, situat en un indret privilegiat del Barri Vell, conserva tots els elements arquitectònics antics de l'edifici, la pedra de Girona, combinant-los amb una decoració confortable, agradable i adient tant al nom de l'establiment com a les seves especialitats gastronòmiques.

Restaurant especialment recomanat per a grups i families, i també per a sopars i dinars en parella: ofereix un magnífic assortiment en crêpes, amanides, pizzes, entrepans, molt variats i sempre en funció dels ingredients del temps, clàssics de la cuina mediterrània i la preparació culinària gironina.


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés---------------------