Index Establiments La Ciutat Festivitats Itineraris turístics Novetats Més apartats

Pastisseria Can CastellóPastisseria Can Castelló


Pastisseria Can Castelló

Pastisseria Can Castelló

Pastisseria Can Castelló

Pastisseria Can Castelló

El xuixo de Girona
De tots és sabut que el xuixo és el dolç de la nostra ciutat. Des de sempre Castelló ha posat especial cura en l'elaboració del xuixo, un producte que, malauradament, amb el temps i amb la'aparició de productors de pastisseria i forns industrials, ha passat a ser un producte de venda massiva amb unes qualitats i uns acabats més que dubtosos.
Davant aquesta situació, Castelló creu necessari posar el xuixo al lloc que es mereix i engega una sèrie d'accions. Crea la marca "Xuixo de Can Castelló. L'autèntic de Girona" i registra la marca amb el compromís de seguir fent el xuixo de tota la vida. Un seguit d'accions en fires de productes artesans i diverses promocions en d'altres poblacions, culminen amb la presentació oficial al Museu d'Art de Girona, el 8 d'octubre de 2008, del "Xuixo de Can Castelló. L'autèntic de Girona".
Un estol de convidats a taula, com el cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca, l'exconseller i exalcalde la ciutat Joaquim Nadal, i la que era aleshores vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava, Pilar Mundet, van contribuir a l'èxit de l'acte, juntament amb un gran text escrit per Josep Maria Fonalleras.
D'altres representants polítics i públics de la societat civil gironina, així com també gastrònoms i mitjans de comunicació de tota la provincia es van aplegar en aquesta presentació oficial.

Pastisseria Can Castelló

Back-Index

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés