Grup de Lectura del Call

Activitats 2011
Tema: Relacions humanes en clau jueva

Des de l'Institut d'Estudis Nahmànides, del Patronat Call de Girona, us proposem continuar amb l'activitat del Grup de Lectura, encetada l'any 2010 amb una gran i activa participació de persones interessades en el món de les lletres i la cultura jueva.
Enguany, us proposem la lectura de sis obres de literatura que tenen en comú el fet d'analitzar i de donar veu, des d'una o altra perspectiva, a les relacions entre les persones, sempre tenint en compte la perspectiva que ofereix la condició jueva. En les obres seleccionades s'hi tracten relacions establertes entre homes i dones de diferents condicions, orígens, situació i procedència. Amb aquestes lectures, i de la mà de primeres figures del món literari, us proposem un viatge a través de l'ànima humana que segur que no deixa ningú indiferent.


Programació
Gener: Escenes de la vida rural, d'Amos Oz
(Siruela, 2009)

Febrer: Aimée i Jaguar, d'Erika Fischer
(Seix i Barral, 1994)

Març: Velòdrom d'hivern, de Juana Salabert
(Seix i Barral, 2009)

Abril: David Golder, d'Irene Némirovsky
(Salamandra, 2006)

Maig: Enemics, una història d'amor, d'Isaac Bashevis Singer
(Plaza & Janés, 1979)

Juny: El jardí dels Finzi-Contini, de Giorgio Bassani
(Proa - A Tot Vent, 2007)


Inscripcions

Les trobades es realitzaran els darrers dimecres de cada mes a les 20:00 h a l'Institut d'Estudis Nahmànides. Podeu inscriure-us al Grup de Lectura del Call a través del formulari en línia.Més informació a: www.girona.cat/call

Grup de Lectura del Call

Back-Index

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés---