40 anys a Catalunya

Volem celebrar amb vosaltres el proper 40è aniversari de la nostra arribada a Catalunya. Malgrat les dificultats que per a un oriünd de Hong Kong tenia parlar en català, vaig ser acollit com un català més, com a tal em sento, i com a gironí. Els meus dos fills ja varen néixer a Roses.

Amb motiu d’aquesta commemoració, he decidit oferir als amics de Gran Muralla una selecció de cuina asiàtica: xinesa i japonesa, i també tailandesa, vietnamita... Posar a la vostra disposició el plats més selectes, aquells que han estat protagonistes dels àpats més especials als llocs de més prestigi culinari, a uns preus assequibles a totes les butxaques.

La gastronomia més representada seria la japonesa, en la que la característica bàsica és la qualitat de les matèries primeres: s’ha d’elaborar amb productes el més frescos possible. Peixos i mariscs, especialment, que són utilitzats pels nostres cuiners-artistes per elaborar els plats que, alhora, són veritables obres d’art, creats especialment per complaure tots els vostres sentits.

Les salses desconegudes a la Mediterrània constitueixen la característica més essencial de la cuina oriental, elements que són creats pels nostres cuiners especialitzats per acompanyar de la forma més adient els plats a servir.

El restaurant Gran Muralla de Girona ha seleccionat una col·lecció de plats del que és la nova cuina asiàtica, que, a un preu assequible, sorprendrà el vostre paladar i la vostra vista. Us hi esperem.

Bon profit!
Aton

Back-Index


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés