El restaurant Gran Muralla de Girona celebra la festa de l'any nou xinŔs

SerÓ el proper diumenge 6 de febrer, des de les dues del migdia a les sis de la tarda amb menjar i espectacle.

Celebraciˇ de l'any nou xinŔs
 • C/ Eiximenis, n˙m. 7, Girona
 • Reserves: 972 21 87 13. M˛bil: 625 430 778
 • A partir de les 13.30 hores el PÓrquing Eiximenis serÓ gratu´t
 • El restaurant xinŔs Gran Muralla, situat al carrer Eiximenis de Girona, celebrarÓ la festa de l'any nou xinŔs el proper diumenge 6 de febrer, a partir de les dues del migdia i fins a les sis de la tarda. Segons mana la tradiciˇ, la celebraciˇ de l'any nou xinŔs cau enguany el dia 3 de febrer, per˛ per ser una jornada laboral al nostre paÝs, s'ha traslladat al diumenge segŘent, ja que l'esdeveniment entra dins del perÝode de quinze dies que duren les celebracions de l'entrada del nou any. Aquest 2011, per als xinesos, Ús l'any del conill, segons ha explicat el gerent del restaurant gironÝ, Chi Tung Law Lam.

  Ell mateix ha anunciat que la festa s'iniciarÓ a les dues del migdia amb un dinar on se serviran plats a l'estil xinŔs especials i tradicionals de l'any nou, i a les quatre de la tarda, comenšarÓ la programaciˇ festiva dins del mateix restaurant. La festa serÓ nomÚs per als convidats i per a les persones que hagin reservat taula anticipadament.

  Espectacle variat

  La festa es basarÓ en un programa variat. Es farÓ la presentaciˇ de l'any nou xinŔs amb l'actuaciˇ d'un nen que obrirÓ la porta a un conillet, simbolitzant l'entrada de l'any 2011 i que Ús el del conill en el calendari xinŔs.

  Sempre continuant amb les informacions del gerent del restaurant Gran Muralla, seguirÓ l'espectacle amb un concert d'arpa xinesa, amb m˙sica tradicional del paÝs, a cÓrrec de Jia Wen Wang, per seguir amb una exhibiciˇ de balls clÓssics que portarÓ a terme la ballarina Noelia.

  A continuaciˇ hi haurÓ una mica d'humor amb uns quants acudits a cÓrrec de Magerreta; una presentaciˇ de TaichÝ, que farÓ Lotus Huang; un altre espectacle de dansa Ýndia que tornarÓ a representar la ballarina Noelia. La mÓgia anirÓ a cÓrrec de Raul Blach, campiˇ d'Espanya de MÓgia, i finalitzarÓ la vetllada amb un sorteig de regals per als assistents, sobretot per als mÚs petits.

  Aquelles persones que vulguin assistir a la festa de celebraciˇ de l'any nou xinŔs poden trucart al telŔfon fix 972 21 87 13 o al telŔfon m˛bil 625 430 778, on seran atesos personalment.


  Josep M. Bartomeu
  Article publicat al Diari de Girona, dissabte 22 de gener de 2011.  ----

  --------

  Imatges de la celebraciˇ de l'any nou xinŔs 2010

  Back-Index


  © FŔlix XunclÓ/Assumpciˇ ParÚs