• Festes i esdeveniments a Girona

 • Itineraris turístics a Girona

 • Fira de Girona

 • Veure'l-Back-Index

  LA SITUACIÓ
  L'hotel NH Girona està situat al costat de l'Auditori Palau de Congressos i la Fira de Girona, entre el Parc de la Devesa i el centre històric de la ciutat.
  Prop de la Costa Brava i també del Pirineu, Girona és una ciutat famosa pels seus monuments històrics, l'antic barri jueu, el Call, els Banys Àrabs, els monuments romànics de Sant Nicolau i Sant Pere de Galligants, els dos monuments que configuren l'skayline de la ciutat, La Catedral i la basílica de Sant Feliu. Tots els monuments a visitar es troben a un passeig de l'hotel.
  A Girona hi ha nombroses cocteleries, bars musicals i de copes i restaurants, que ofereixen delicioses especialitats locals.

  L'HOTEL
  L'hotel NH Girona té 115 habitacions còmodes i modernes, amb decoració càlida i terres de fusta. L'hotel ofereix habitacions Standard, habitacions superiors i suites junior, amb nombroses comoditats i internet Wi-Fi de cortesia. El pis superior de l'hotel disposa d'una terrassa i una piscina exterior, amb una excepcional vista a Girona.
  A la planta baixa es troba el restaurant a més d'una còmoda terrassa, un bar i sales multifuncionals per a conferències i reunions, ideals per a qualsevol tipus d'esdeveniment. Les instal.lacions per a conferències de l'hotel ofereixen quatre sales per a grups de fins a 174 persones. Totes les sales de reunió estan inso-noritzades i disposen de llum natural, aire condicionat i l'equipament per a conferències més modern.
  Per al relax disposa de la terrassa del restaurant, on gaudir dels plats mediterranis i regionals, i de begudes fredes o calentes durant tot el dia al bar-cafeteria del lobby.


  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés---------------------