Veure'l-Back-Index

LA SITUACIÓ.

La seva situació privilegiada, al cor del Barri Vell, a la Plaça de les Castanyes, envoltada dels carrers més típics de la ciutat, com la Rambla de la Llibertat, la gran arteria ciutadana de lleure i comerç, el carrer Mercaders, la Cort Reial, les Voltes d'en Rosés, el carrer Minali i altres que configuren l'antic entorn gremial i artesà de la Girona medieval.

L'AGÈNCIA DE VIATGES.

L’agència Paretours S.A. de Girona va obrir les seves portes al públic l’any 1998, però ja feia més de vint anys que els seus propietaris es dedicaven els caps de setmana a organitzar excursions per la gent de la tercera edat. Paretours Girona és la sucursal de Viatges Paretours de Palamós, que va obrir la seva oficina l'any 1986.

Aquesta agència es troba dividida en dos departaments: un dedicat als grups i a les excursions per la gent de la tercera edat i l’altre dedicat als viatges en general. El departament dedicat a grups i a excursions de la gent de la tercera edat ofereix circuits, rutes, visites culturals, espectacles de tot tipus i altres activitats dedicades aquest col·lectiu. A més d’organitzar excursions per casals, col•lectius o grups que ho sol·liciten.

El departament dedicat als viatges en general s’encarrega de gestionar les peticions que arriben a l’agència de tota mena de clients, viatges de nuvis, viatges de fi de curs, famílies, empreses, incentiu... A més d’incorporar una novetat amb l’organització de circuits propis de llargues distàncies com és el cas de Jordània, Tailàndia, Síria, Egipte, Capitals Bàltiques... que són els punts forts d’aquest any. Ja que tot i que s’han organitzat aquests no s’han deixat de fer els circuits propis per Espanya, França i d’altres països europeus en autocar.

Actualment Viatges Paretours és una empresa amb demanda sobretot en l’organització dels seus variats circuits propis i la consolidació dins del mercat Gironí desprès de prop de 10 anys dins del sector turístic.


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés---------------------