Veure'l-Back-Index

LA SITUACIÓ.

Situat en ple centre històric de la ciutat de Girona, a tocar el Pont de Pedra i la zona comercial peatonal entre l'Ajuntament, a la plaça del Vi, la Rambla de la Llibertat, i les Voltes d'en Rosés.

A escassa distància s'hi troba un dels conjunts de voltes més típiques de Girona, vestigis del seu passat medieval dins el que havia estat l'antiga zona gremial: a part de les Voltes d'en Rosés, a escassos metres les del carrers de les Ferreries Velles i del carrer Minali constitueixen una de les imatges més emblemàtiques de la ciutat.

EL RESTAURANT.

Pont de Pedra és una cafeteria restaurant que ofereix, en els seus diversos menjadors i la terrassa, l'ambient i la tranquil·litat adequats per a un esmorzar o un dinar de treball, ràpid o amb més complaença.

El seu restaurant self service, que canvia diàriament de components, ofereix la qualitat de la cuina casolana; la majoria de plats són preparats davant vostre.

A un preu de 9 € IVA inclòs, ofereix una gamma atractiva de primers, segons, postres i beguda, tot inclòs. També disposa, a un preu de 7,50 €, d'un plat combinat, beguda i postres, tot inclòs.

Per veure el menú d'avui, cliqueu AQUÍ.


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés