Presentació a la premsa

El 26 d'agost es va presentar l'esdeveniment a la premsa, a les Voltes d'en Rosés, davant el restaurant Cal Ros, amb la participació del president honorífic de la Comissió Organitzadora de la Cuina al Carrer gironina, Joan Ensesa, i el vicepresident, Jordi Ribas.


------------------------------ Zoom

La mostra «Cuina al Carrer» espera rebre 2.500 assistents.

Se celebrarà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda i el preu del plat serà de 3 euros.

El proper diumenge es tornarà a celebrar a Girona la II mostra gastronòmica de la Cuina al Carrer, a partir de les set de la tarda. Després de l'èxit l'edició passada, els organitzadors han apostat per una nova edició, ampliada que, en aquesta ocasió, comptarà amb més restaurants, que seran 18, en comptes de 16, i amb més espai físic ja que s'hi ha afegit la plaça de les Castanyes.

El president honorífic de la Comissió Organitzadora de la Cuina al Carrer gironina, Joan Ensesa, i el vicepresident, Jordi Ribas, van assenyalar ahir, en roda de premsa- que, "esperem repetir l'èxit de l'any passat amb una assistència de públic d'unes 2.500 persones o més".

Hi haurà grups de música repartits per diversos punts de la zona. El preu del plat serà de tres euros, i el vi a part, en el preu hi estarà inclosa la "copa de vidre a 1 euro, que la gent se la podrà emportar a casa com a record de la jornada que serà divertida".

Josep M. Bartomeu. Publicat al Diari de Girona, 27/08/2010.

[Article original]


------------------------------ Zoom

Tastets al Barri Vell.

Disset restaurants del sector de la Cort Reial i rodalia de Girona oferiran aquest diumenge la segona jornada de cuina al carrer. L'objectiu és repetir els 2.500 tastets que es van fer en la primera edició de l'any passat. Cada restaurant portarà un màxim de sis tastets i el preu per tast serà de tres euros, mentre que la copa de vi, un euro. Es farà de les 20 a les 23.30 h.

Publicat al Punt diari, 27/08/2010.

[Article original]


Joan Ribas, en un moment de la presentació.

Back - Index