Veure'l-Back-Index

LA SITUACIÓ.

El carrer Calderers, als peus del campanar de l'església de Sant Feliu ha esdevingut la porta d'entrada dels visitants a la Girona monumental, el Barri Vell.

En aquest indret es troba un dels icones de la ciutat, basat en una llegenda, el cul de la lleona, punt d'aturada dels visitants, per cumplir amb el ritual de besar el cul de l'animaló. Seguint el carrer Calderers s'accedeix, pujant cap on es troba la Catedral, als principals monuments de la ciutat: l'església de Sant Feliu, els Banys Àrabs, el Passeig Arqueològic, les esglésies romàniques de Sant Nicolau i de Sant Pere de Galligants, i, més enllà, el visitat Call jueu.

Per altra banda, i seguint el carrer Ballesteries, s'accedeix al centre comercial i de lleure de la ciutat, la Rambla de la Llibertat.

LA BOTIGA.

Recorda-te'n és una botiga especialitzada en records de Girona, artesania, imatgeria popular i llegendes, i també detalls per a celebracions: batejos, comunions, casaments. Articles únics, de disseny original, amb el valor afegit de ser fets a mà.


© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés