La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dimecres 24 d'agost 2016 es va estrenar, al refugi antiaeri del Jardí de la Infància, la coproducció de FITAG 2016 "A la deriva". La guerra, els desastres naturals, els desastres creats per la mateixa humanitat al llarg del temps destrueixen molt més del que es veu. Deixen un rastre que ningú vol seguir, el de les persones innocents que ho perden tot i no tenen més que l’esperança de trobar-se de nou en terra de pau. Però aquest camí mai és fàcil, sense diners, sense pàtria, sense ningú que et vulgui escoltar i de vegades sense ningú que et vulgui ajudar. Camps de persones a mig camí d’enlloc, sembrats de dones, homes i nens que s’aturen imaginant una transició en un viatge sense final. Som aquí, al refugi, un refugi per explicar històries. Un refugi per deixar d’anar a la deriva.

[FITAG 2015]----[FITAG 2014]FITAG 2016. Espectacle A la deriva, coproducció FITAG 2016 al refugi antiaeri del Jardí de la Infància

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés