La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dijous 14 de setembre de 2017, les entitats i els partits independentistes donar el tret de sortida a la campanya pel ‘sí’ al referèndum en un acte unitari a la plaça de la Independència, on es varen aplegar un miler de persones. Durant l’acte, organitzat per la plataforma Girona Vota, que reuneix vuit entitats i deu partits sobiranistes gironins, es varen descobrir i penjar els diferents cartells de campanya per demanar que l’1-O els gironins vagin a les urnes i votin a favor de la independència.
L’acte festiu i reivindicatiu va començar amb una actuació musical i va seguir amb la descoberta dels diversos cartells impresos per demanar el vot a favor de la independència l’1-0. La lectura d’un manifest conjunt va posar punt final a les intervencions i la trobada es va acabar amb el cant dels Segadors i a crits d’independència.Inici de la campanya pel SÍ al referèndum a la plaça de la Independència

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés