Inici Història Les parades Els productes Activitats Receptes El bloc Novetats Contacte


Associació de Comerciants del
Mercat del Lleó


Activitats - 19 de juny 2013 - Signatura del conveni de col·laboració "Alimentació per a la Salut" per a desenvolupar accions a l'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó
Els objectius generals de les diferents Aules de Salut que es duran a terme són facilitar l'increment dels coneixements de la població de Girona sobre la nutrició bàsica i alimentació saludable, proporcionant estratègies per a l'assoliment i el manteniment dels hàbits saludables en l'alimentació.

L'acte de presentació de l'Aula de Salut ha comptat asmb la presència del President de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Josep Campmajó; els restauradors de Girona Carme Picas (El Ginjoler) i Pere Arpa (restaurant Ca l'Arpa de Banyoles), i Pilar Cot, Presidenta de l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona.

Gestionen l'Aula de Salut: l'AECC-Catalunya contra el Càncer Girona i l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó amb la col·laboració de Comexi Group.

Zoom [Ampliar] Zoom [Ampliar] Zoom [Ampliar]

Activitats del programa
Aquestes activitats estan dirigides a diferents col·lectius amb l'objectiu d'arribar a tot tipus de població amb diferents necessitats.
La freqüència de les activitats serà bimensual. A continuació es detallen les activitats previstes.


Activitat 1 (juliol 2013)
Divendres 5 de juliol
PUNT DE SALUT
Convidat: Equip Municipal de Promoció de la Salut, Ajuntament de Girona

Durant un dia s'ha habilitat a les instal·lacions del Mercat Municipal de Girona un Punt de Salut sobre alimentació saludable. L'horari d'aquest punt ha estat de 10 a 13 h.
L'objectiu d'aquest punt informatiu era posar a disposició de tots els ciutadans que ho han desitjat la possibilitat de fer consultes sobre alimentació i dieta saludable, recomanacions, pautes, orientacions personalitzades...
Aquest punt de salut s'ha composat d'un metge/dietista i d'un professional psicòleg de l'entitat.
Aquest dia també s'ha fet difusió del programa i s'han repartit els fulletons informatius als ciutadans amb l'ajuda de les parades que formen part del mercat.

(Properament,informació sobre la resta d'activitats)

Zoom [Ampliar] Zoom [Ampliar] Zoom [Ampliar]


© Mercat del Lleó Imatges: Assumpció Parés/Fèlix Xunclà Disseny web