La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

De l'1 al 4 de setembre 2016 es va celebrar la Jornada Europea de la Cultura Jueva, un esdeveniment que se celebra des de fa ja 17 anys simultàniament a més de 30 estats d'Europa. Centenars de ciutats organitzen activitats relacionades amb la cultura jueva amb l'objectiu de donar a conèixer el seu patrimoni cultural i històric a més de promoure i crear consciència de la cultura jueva a la societat en els països en què aquest esdeveniment té lloc. El tema d'enguany és "Les llengües del judaisme".
Entre altres activitats, al Centre Bonastruc ça Porta es va celebrar un concert de Rosa Zaragoza amb un repertori d'antigues cançons de la tradició jueva cantades en diferents llengües: ídix, hebreu, judeocastellà i judeocatalà, amb la col·laboració de les veus i les guitarres de Rusó Sala, Gabriela Ahumada i Tamara Prezek.17a Jornada Europea de la Cultura Jueva. Concert de Rosa Zaragoza amb Rusó Sala, Gabriela Ahumada i Tamara Prezek

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés