La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El 29 d'abril 2013 la revista Restaurant proclamava a Londres el restaurant El Celler de Can Roca com el millor del món, després de dos anys d'estar situat al segon lloc.
Després de l'homenatge al Teatre Municipal, els germans van signar en el llibre d'honor de la ciutat i van sortir al balcó de l'ajuntament. Hi havia unes set-centes persones esperant-los a la plaça del Vi. La Fal·lera Gironina va fer ballar els gegants, els Xirois de Santa Eugènia van animar l'acte amb música i timbals, i la colla castellera dels Marrecs de Salt va fer un pilar de quatre fins al balcó del consistori. A baix, mentrestant, es repartia cava entre els assistents. Els germans Roca, acompanyats de familiars i autoritats, van fer un brindis amb vi. Segons va explicar Josep Roca, es tracta del vi que portaran al seu projecte El somni. Va dir que és un vi de l'Empordà nascut als vinyers cremats a Capmany l'estiu de l'any passat.

[El Celler de Can Roca]Homenatge als germans Roca del Celler de Can Roca. Actes a la plaça del Vi

[Informació]

[Més imatges]

Informació-Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés