La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Cercavila des de la plaça Catalunya fins la Devesa

El dissabte 3 d'agost 2013 s'ha celebrat a Girona, durant tota la tarda i nit, la tercera edició del festival "Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat", celebració lúdica i reivindicativa alhora, a l'espai del parc de la Devesa, amb un seguit d'activitats que s'han iniciat amb una cercavila de gegants i capgrossos.

Els gegants i capgrossos de Sarrià de Ter al pont de Sant Agustí
(Ampliar) - Els gegants i capgrossos de Sarrià de Ter al pont de Sant Agustí.

La cercavila ha arrencat de la plaça de Catalunya amb la participació del gegants i capgrossos de Girona, amb la Fal·lera Gironina, els Gegants de Sarrià de Ter, i els Capgrossos de Santa Eugènia de Ter, amb els corresponents grups de timbals i gralles. Prop de 500 persones de totes les edats van seguir la cercavila que va recórrer el centre de la ciutat passejant una estelada gegant.

Timbals i grallers de Fal·lera Gironina
(Ampliar) - Timbals i grallers de Fal·lera Gironina.

En arribar a l'entrada del recinte situat al parc de la Devesa, van lliurar l'estelada a l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, qui la va entrar al Camp de Mart per ser-hi hissada. Seguidament, la corrua de gent que havia format part de la cercavila, majoritàriament famílies amb nens, va començar a accedir al festival, on també hi havia atraccions per a la mainada i les parades del Firacat.


[Més imatges]-------------Back - Index - Next

Els gegants de Sarrià de Ter al pont de Sant Agustí

Estelada gegant pels carrers de la ciutat

Gegants i capgrossos de Girona pels carrers de la ciutat

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés