La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Concerts, fires, parlaments, atraccions infantils, sardanes...

El dissabte 3 d'agost 2013 s'ha celebrat a Girona, durant tota la tarda i nit, la tercera edició del festival "Catalunya vol viure en llibertat i amb dignitat", celebració lúdica i reivindicativa alhora, a l'espai del parc de la Devesa, amb un seguit d'activitats que s'han iniciat amb una cercavila de gegants i capgrossos.

Productes de Firacat, al Camp de Mart
(Ampliar) - Productes de Firacat, al Camp de Mart.

Al recinte del Camp de Mart del parc de la Devesa s'hi ha dut a terme un seguit d'activitats que ha omplert tota la tarda i nit; atraccions infantils, les parades del Firacat, una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona, ballades de gegants i capgrossos, etc. Després que l'alcalde de Girona hagués hissat l'estelada gegant que havia passejat pels carrers de la ciutat amb la cercavila, s'ha iniciat el festival infantil amb El poble que canta, Jordi Tonietti i Macedònia.

Estelada i bandera d'Europa al Camp de Mart
(Ampliar) - Estelada i bandera d'Europa al Camp de Mart.

Seguidament, s'ha fet un mosaic amb el text "2014" i al seu voltant una cadena humana, activitat reivindicativa que ha comptat amb els parlaments de Muriel Casals i Carme Forcadell.

En la part musical el festival han actuat Acció, La porta dels somnis, Andreu Rifé, i a continuació l'arribada del rei Albà, amb l'actor Toni Albà. L'han seguit els concerts de Le Croupier, Pere Tàpies, Quim Vila, Glaucs, 9son, Lax'n'busto i Deskarats.


[Més imatges]-------------Back - Index - Next

Un moment de l'actuació de El poble que canta

Audició i ballada de sardanes. Cobla Ciutat de Girona

Hissada de l'estelada gegant

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés