Al Palau de Fires de Girona en el marc de la Fira DeTotCAT, i amb la participació de Jordi Iparraguirre, director de la Fundació puntCAT; Joan Soler, coordinador del WICCAC; Joaquim Pérez, representant de Softcatalà, i el director general de la Societat de la Informació, Josué Sallent, actuant de moderador Mercè Romagosa, responsable de l'Àrea de Comunicació del CPNL, es va celebrar el dissabte 5 de juny de 2010 a les 18h la taula rodona sobre la presència del català a Internet.

El compromís de Girona

Fa uns anys, la Plataforma per la Llengua i l’ADEC van engegar, conjuntament, la campanya “A taula, en català” amb l’objectiu d’impulsar l’ús del català en l’etiquetatge dels productes a través de fomentar-ne el consum en entitats i institucions públiques i privades. Actualment, més de 200 ajuntaments i una cinquantena d’entitats públiques i privades s’han adherit a la campanya, comprometent-se a consumir productes etiquetats en català.

En el marc de la fira mercat De Tot Cat s'ha donat un impuls a aquesta campanya realitzant un acte de ratificació pública d’aquest compromís a Girona. Càrrecs electes d’institucions i representants d’entitats d’arreu de l’àmbit lingüístic català han escenificat la seva adhesió a la campanya “A taula, en català” a través del Compromís de Girona, en un acte celebrat el divendres 4 de juny a l’Auditori Palau de Congressos de Girona.

Cloenda de l'acte al Palau Firal
 • El Palau Firal de Girona. Esdeveniments i reportatges fotogràfics de les fires celebrades a la institució organitzades per Fira de Girona.

 • La Fira DeTotCAT. Reportatge fotogràfic de la fira celebrada al Palau Firal els dies 4 al 6 de juny 2010.


  ENLLAÇOS D'INTERÈS:

 • WICCAC. Web de l'agrupació de Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d'Àmbits Cívics.

 • Softcatlà. Associació que té l'objectiu de fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies.

 • Fundació puntCAT. Web de la Fundació puntCAT.

 • Societat de la Informació. Web de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

 • CPNL. Web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 • Joan Soler, coordinador del WICCAC

  Jordi Iparraguirre, director de la Fundació puntCAT

  Joaquim Pérez, representant de Softcatalà

  Josué Sallent, director general de la Societat de la Informació

  Back - Index