La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona
12 al 14 de juny de 2015

Del 12 al 14 de juny de 2015 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la desena edició de la Fira Eco.Si 2015, fira de la cultura ecològica de Girona.
Eco.Si és una gran Fira, i un espai on es transmeten i comparteixen nous moviments, idees i tendències en la cultura de la sostenibilitat, aportant els elements clau de la sostenibilitat, tan en l’àmbit personal com professional.

Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona
(Ampliar) - Fira de Girona. Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona.

En aquesta edició hi han estat representades sis grans àrees: EcoSiutat, un nou concepte de ciutat, el model “smart city”. EcoHàbitat, l'hàbitat sostenible, bioconstrucció i energies renovables. EcoTurisme, amb espais naturals, els ecosistemes i el turisme responsable. EcoEducació, l’escola, jocs i la família. EcoGastronomia, l'alimentació eco i bio, restauració, productors i menjadors escolars. EcoSalut, sobre el creixement personal, medicina i teràpies naturals.

Fira de Girona. Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona
(Ampliar) - Fira de Girona. Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona.

S'han lliurat els premis EcoSí 2015, que en aquesta ocasió han reconegut Jordi Roca, Quim Hugues, Josep Ribera, Salvador Sala, Maria Assumpció Pifarré, l'associació Terram, la revista Ets el que menges i l'empresa LIQaway, dins de les sis categories que representen els sis sectors de la fira. Els premis es van crear per reconèixer persones, empreses i entitats que, per la seva trajectòria, contribueixen a promoure els valors d'EcoSí.
La mostra va reunir 124 expositors i el programa va constar de tot un seguit de conferències, tallers i àgores que conformaren un extens calendari.
La jornada inaugural d'EcoSí va servir per donar a conèixer la campanya de prevenció de l'Agència de Residus de Catalunya "Som gent de profit", que lluita contra el malbaratament alimentari. A la fira es va poder veure una exposició itinerant i participar en els tallers en què s'explicaven l'origen del malbaratament i s'aportaren dades i consells sobre com evitar-ho.

Fira de Girona. Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona
(Ampliar) - Fira de Girona. Eco.Si 2015. Fira de la sostenibilitat de Girona.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • Eco.Sí 2014. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la noevana edició 2014 de la Fira.

  • Eco.Sí 2013. Reportatges de les activitats i esdeveniments de l'edició 2013 de la Fira.

  • Eco.Sí 2012. Reportatges de les activitats i esdeveniments de l'edició 2012 de la Fira.






  • Cartell de l'edició 2015 de la Fira.

    [Més imatges]-------------Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés