La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El poder transformador de les imatges i els relats és el poder de donar sentit a l'activitat de la vida, i mantenir-la per sobre de les forces que la neguen.
Aquest poder de transformació és una dinàmica fonamental del moviment de resistència noviolenta que va sorgir de l'ocupació del parc Gezi a Istanbul, Turquia, a l'incipient estiu de 2013.

Exposició a l'avinguda Ramon Folch
(Ampliar) - Exposició a l'avinguda Ramon Folch.

Oriana Eliçabe - (Argentina, 1972). Fotògrafa documentalista i agitadora cultural. És membre del col·lectiu Enmedio, que treballa combinant l'art i l'activisme social. Des d'aquest col·lectiu coordina el TAF! (Taller d'Acció Fotogràfica), un taller de fotografia aplicada a la intervenció urbana en el qual es fomenta una actitud crítica cap els usos contemporanis de la fotografia i la seva relació amb la realitat social. De 1995 a 1999 va viure a Chiapas on va documentar la realitat zapatista. Després es traslladà a Barcelona on resideix actualment i des d'on ha fet diversos projectes, entre els quals destaquen: Mares lesbianes, Veus rebels i Moviment global, entre d'altres.

Exposició a l'avinguda Ramon Folch
(Ampliar) - Exposició a l'avinguda Ramon Folch.

L'Institut Català Internacional per la Pau - Va ser creat el 2007 pel Parlament de Catalunya com a institució de recerca, divulgació i acció.
Aquesta institució té per finalitat la promoció de la cultura de la pau a Catalunya i al món, la resolució pacífica i la transformació dels conflictes i fer que Catalunya tingui un paper actiu com agent de pau.

Exposició a l'avinguda Ramon Folch
(Ampliar) - Exposició a l'avinguda Ramon Folch.

Ziya Azazi. Ballarí

(Ampliar) - Ziya Azazi. Ballarí.

Autoretrat d'Oriana Eliçabe

(Ampliar) - Autoretrat d'Oriana Eliçabe.

Seguidors de futbol (fragment). Besitas i Galatasaray d'Istanbul. Gençler Birligi d'Ankara. Parc Abbasaga, Besitas, Istanbul, 2014

(Ampliar) - Seguidors de futbol (fragment). Besitas i Galatasaray d'Istanbul. Gençler Birligi d'Ankara. Parc Abbasaga, Besitas, Istanbul, 2014.


[Més imatges]-------------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés