La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimarts 26 d'abril 2016 es va estrenar a Girona el primer episodi de la sisena temporada de la sèrie "Joc de Trons" de la que algunes seqüències s'havien rodat a Girona.
Amb aquest motiu, i abans de la projecció del primer capítol de la sisena temporada, rodada en part a Girona, al Teatre Municipal, el grup Drakònia va oferir diversos combats medievals i fantàstics a la plaça del Vi.

Combats del grup Drakònia

(Ampliar) - Combats del grup Drakònia.

El grup Drakònia és una companyia de teatre dedicada a la creació, direcció i producció d'espectacles temàtics d'acció de petit i gran format. Amb més de deu anys d'experiència, s'han especialitzat en els espectacles de temàtica medieval i romana, com tornejos a caval i lluites de gladiadors o curses de quàdrigues.

Personatges del grup Drakònia

(Ampliar) - Personatges del grup Drakònia.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, a l'entrada del Teatre Municipal

(Ampliar) - El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas, a l'entrada del Teatre Municipal.

 • Escenaris de Joc de Trons - Article i reportatge fotogràfic dels diversos escenaris durant el rodatge de Joc de Trons a Girona.

 • Escenaris i personatges de Joc de Trons - Article i reportatge fotogràfic dels diversos escenaris i personatges del rodatge de Joc de Trons a Girona.

 • Rodatges de Joc de Trons - Article i reportatge fotogràfic dels rodatges de diverses escenes de Joc de Trons a Girona.

 • Estrena de Joc de Trons - Article i reportatge fotogràfic de l'estrena del primer episodi de la sisena temporada de la sèrie, rodat parcialment a Girona.


 • [Més imatges]-------------Back-Index-Next

  Un dels personatges de Drakònia

  (Ampliar) - Un dels personatges de Drakònia.

  Un dels personatges de Drakònia

  (Ampliar) - Un dels personatges de Drakònia.

  Un dels personatges de Drakònia

  (Ampliar) - Un dels personatges de Drakònia.

  Combat a la plaça del Vi

  (Ampliar) - Combat a la plaça del Vi.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés