La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimarts 15 de setembre 2015 es va inaugurar a l'espai "La Cisterna" del Museu d'Història de Girona, l'exposició "Ich Sterbe. Primera porta", una reflexió sobre l'exili en trànsit compartida per Pep Admetlla i Glòria Bosch.
Aquesta obra de la sèrie "Set portes" forma part del projecte "Dies Irae", en la que emergeix el pas erràtic d'una humanitat a la recerca d'una entrada, una porta oberta al seu món i, una vegada a dins, es troba amb l'espai buit per esperar la mort. Un principi de converses, d'encreuaments generats al Centre de la Shoà de París.

L'autor davant l'obra

(Ampliar) - L'autor davant l'obra.

Plànols, ciutats, dates, paraules, literatura, art i vida, amor i mort, pensaments, silenci, pertinença, exili físic i intel·lectual, relacions personals, fragilitat i força, poder i submissió, viatge, pèrdua, desaparició... Destapar-los és el repte d'aquesta travessia feta d'exilis permanents, quan el concret és tan sols això i, a dins, una espiral ens xucla cap una única energia universal que va més enllà del temps i de les cronologies.
A la inauguració hi va assistir, i varen presentar el projecte, l'autor dels treballs i la directora del Museu, Sílvia Planas.

Públic contemplant les obres
(Ampliar) - Públic contemplant les obres.
Sílvia Planas, directora del Museu, durant la inauguració de l'exposició
(Ampliar) - Sílvia Planas, directora del Museu, durant la inauguració de l'exposició.

Les obres presentades a La Cisterna

(Ampliar) - Les obres presentades a La Cisterna.

Pep Admetlla durant la presentació

(Ampliar) - Pep Admetlla durant la presentació.

Treball de Pep Admetlla

(Ampliar) - Treball de Pep Admetlla.


[Més imatges]-------------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés