La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

L'exposició la formen 65 fotografies de gran format, dividides en cinc apartats: la Diada 2012 a Barcelona, el concert per la Llibertat del Camp Nou, la Via Catalana de 2013, la Diada 2014 a Barcelona i la consulta del 9N.
Les imatges, a més, estan acompanyades per objectes i marques que recorden l'ambient de cada mobilització i de cinc articles d'opinió de cinc persones diferents que, a través del seu punt de vista, contextualitzen les fotografies de cada apartat. Els autors dels textos són: Cristina Perales, Albert Bayot, Cristina Buesa, Xavier Valentí i Carles Puigdemont. Pel que fa les fotografies, totes elles han estat realitzades pels fotògrafs de l’Agència Iconna: Ruben Garcia Carballo, Joan Castro i Jordi Ribot Puntí.

Una panoràmica d'una de les sales de l'exposició
(Ampliar) - Una panoràmica d'una de les sales de l'exposició.

La mostra la tanca un vídeo, enregistrat expressament per a la mostra. Al vídeo es poden veure i escoltar les impressions de nou persones rellevants que parlen sobre aquests cinc apartats del procés català, en que s'ha dividit l'exposició. Elles i ells són: Josep Maria Terricabres, Pilar Rahola, Carles Puigdemont, Juan José Ibarretxe, Muriel Casals, Joan Font, Joaquim Nadal, Gerard Quintana i Carme Forcadell. Aquest vídeo ha estat realitzat per tot l’equip d’Iconna, dirigit i postproduït per en Quim Güell Agut i amb música d'Ivan Garci.

Una panoràmica d'una de les sales de l'exposició
(Ampliar) - Una panoràmica d'una de les sales de l'exposició.


[Més imatges]-------------Back - Index - Next

  • 9 de novembre 2014. Reportatge i article de les votacions i el seguiment dels resultats.

  • 11 de setembre 2014. Reportatges i articles de les activitats per la Diada a Girona.

  • 11 de setembre 2013. Reportatges i articles de les activitats per la Diada a Girona.

  • 11 de setembre 2012. Reportatges i articles de les activitats per la Diada a Girona.

  • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés