La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del 7 al 9 d'octubre de 2016 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la primer edició de la fira dedicada al còmic Girocòmic. Ha reunit llibreries especialitzades en la venda de còmics, photocalls amb personatges de còmic, una pantalla de projecció on s'han emès pel·lícules de còmics, tallers i debats, exposicions, signatures i dedicatòries d'exemplars de còmics i llibres per autors reconeguts.
La fira s'ha desenvolupat conjuntament amb la sisena edició de Interquilt i la 23a. edició de Firatast

El llibreter Guillem Terribas, moderador del debat sobre la repercussió i difusió del còmic digital a Internet

(Ampliar) - El llibreter Guillem Terribas, moderador del debat sobre la repercussió i difusió del còmic digital a Internet.

En l'apartat de signatures cal destacar a Marcos Martín, dibuixant de còmics de Marvel, Cels Piñol, dibuixant de Fanhunter i Carles Ponsi, dibuixant de El Jueves, o Carlos Bonache, autor de Socorro! Somos padres primeizos, i Georgina Gerónimo, autora de Miniblogger, consells pràctics per a sobreviure a la blogosfera.
Dins les activitats, destaca l'homenatge pòstum a Víctor Mora, dibuixant del Capitá Trueno, amb la preseència de Víctor Puga, alcalde de L'Escala, entre d'altres tallers, projeccions i presentacions.

El primer número de El capitán Trueno, exposat a la fira

(Ampliar) - El primer número de "El capitán Trueno" (1956), exposat a la fira.


[Més imatges]----Back-Index-Next

Cartell del personatge Wolff, dibuixat per Esteban Maroto, publicat al primer número de la revista Drácula (1970)

(Ampliar) - Cartell del personatge Wolff, dibuixat per Esteban Maroto, publicat al primer número de la revista Drácula (1970).

Cartell de la 1a. edició de la fira del còmic Girocòmic

(Ampliar) - Cartell de la 1a. edició de la fira del còmic Girocòmic.

  • Presentació de la fira. Article i reportatge de la presentació de la primera edició de la fira, conjuntament amb Firatast i Interquilt 2016.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés