La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona - Dies 10 al 12 d'octubre 2015

Del 9 a l'11 de maig de 2015 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la cinquena edició d'Interquilt Girona-Costa Brava 2015. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil, exhibició d'artistes nacionals i internacionals, on es pot gaudir de les seves obres i dels seus cursos, on s'ha pogut aprendre d'artistes d'àmbit mundial.

Interquilt Girona-Costa Brava 2015
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2015.

Interquilt és un saló dedicat a totes les disciplines de l’art tèxtil i específicament al món del patchwork, que va néixer a Girona el 2012, amb un clar objectiu: obrir les portes a l'Art Tèxtil i així donar resposta a l’interès manifest i creixent per aquest sector que s’ha manifestat en els darrers anys, amb un clar enfocament nacional i internacional.
En aquesta cinquena edició, que ha coincidit amb l'esdeveniment Firatast 2015, el saló s'ha complementat amb una mostra de màquines de cosir i accessoris del segle XIX del Museu de la Tècnica de l'Empordà, i una exposició dels treballs realitzats per l'agrupació d'Urban Sketchers.
També s'han programat exhibicions en directe de Luca Zagliani, i de l'artista de l'encoixinat Ximo Navarro, una exposició concurs de patchwork i una exposició concurs de scrapbook, a més d'un espai de tallers a l'abast de tots els expositors del saló per realitzar els seus cursos i demostracions, entre d'altres.

Interquilt Girona-Costa Brava 2015
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2015.


[Més imatges]-------------Back-Index-Next

Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil. Detall d'una de les obres exposades
(Ampliar) - Fira de Girona. Interquilt Girona-Costa Brava 2014. Saló Internacional de Patchwork i Art Tèxtil. Detall d'una de les obres exposades.
Cartell de l'edició 2015 del Saló.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • Interquilt 2014. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la tercera edició del Saló.

  • Interquilt 2013. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la segona edició del Saló.

  • Interquilt 2012. Reportatges de les activitats i esdeveniments de la primera edició del Saló.
  • CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés