La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

La cadena nordamericana HBO rodarà a diversos indrets de Girona episodis de la sisena temporada de la sèrie "Joc de Trons" ("Game of Thrones"). Tot i que els rodatges estan previstos a partir del 3 de setembre, entre el 24 d'agost i el 16 de setembre els equips de la productora de la sèrie han iniciat, en zones d'accés restringit, el muntatge dels decorats dels escenaris de les diverses seqüències que s'hi rodaran.

Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs

(Ampliar) - Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic.

A la zona del carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs, és on el muntatge està més avançat, i s'hi representa un mercat marítim. També s'està treballant a la plaça dels Jurats, on s'hi instal·la un teatre, i s'ha iniciat la decoració de les escales de Sant Domènec.

Inici dels muntatges a la pujada de Sant Domènec
(Ampliar) - Inici dels muntatges a la pujada de Sant Domènec.

Altres indrets del Barri Vell on es rodaran escenes són el carrer de Sant Llorenç, el dels Manaies, de l'Escola Pia, el Portal de Sobreportes, el carrer de Sant Llorenç, entre d'altres.
L'espectació que ha provocat el rodatge a la ciutat d'escenes d'una sèrie de ressó mundial com é "Joc de Trons", s'ha materialitzat, a part de les visites de curiosos a Girona, en productes específicament creats per a l'esdeveniment, com el gelat basat en la mà daurada de Sir Jamie Lannister, obra de Jordi Roca del Celler de Can Roca.

Treballs de muntatge a la plaça dels Jurats
(Ampliar) - Treballs de muntatge a la plaça dels Jurats.

Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs, que representa un mercat de mar

(Ampliar) - Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs, que representa un mercat de mar.

L'escenari a l'inici del Passeig Arqueològic, amb la Torre Cornèlia al fons. A l'esquerra, l'edifici de les Sarraïnes

(Ampliar) - L'escenari muntat a l'inici del Passeig Arqueològic, amb la Torre Cornèlia al fons. A l'esquerra, l'edifici de les Sarraïnes.

Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs, que representa un mercat de mar

(Ampliar) - Detall de l'escenari muntat al carrer Ferran el catòlic, davant els Banys Àrabs, que representa un mercat de mar.


[Més imatges]-------------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés