La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dijous 20 de juliol 2017 va tenir lloc, a la Llibreria Geli de Girona, la presentació del llibre "Omplir-se de saviesa. El camí per fluir amb la vida", d'Assumpció Salat. La introducció va anar a càrrec del llibreter Xavier Delòs i la presentació la va dur a terme el metge especialista en Medicina de Treball de l'ICAM a Girona, Martí Rodríguez Molar.

Un moment de la presentació a la Llibreria Geli
(Ampliar) - Un moment de la presentació a la Llibreria Geli.

L'autora. Assumpció Salat i Bertran és Llicenciada en Psicologia i Diplomada en Professorat d’Ensenyança Primària. Va comenàar en el camp de la formació i consultoria l’any 1989 i des de llavors ha treballat en múltiples empreses i organitzacions públiques. Ha desenvolupat un treball pioner introduint la reflexió sobre l’Essència humana i les seves potencialitats com a instruments de qualitat i excel·lència dins de les organitzacions.
Abans de l'obra presentada, ha publicat "La vaca", un conte il·lustrat, escrit en tres idiomes, català, castellà i anglès, comentat per tal d’ajuda a prendre consciència de l’important que són els canvis i l’afrontament savi a les noves circumstàncies de vida per desagradables que semblin d’entrada, i "El desenvolupament de la Consciència", una guia a través d’explicacions senzilles i profundes de com es pot fer el camí per sortir de la reactivitat i créixer cap a la proactivitat o la consciència.

Un moment de la presentació a la Llibreria Geli
(Ampliar) - Un moment de la presentació a la Llibreria Geli.

 • La Lliberia Geli. Article històric de l'establiment emblemàtic de Girona, amb fotografies i material gràfic antics.

 • Assumpció Salat signant exemplars dels seu llibre al final de la presentació
  (Ampliar) - Assumpció Salat signant exemplars dels seu llibre al final de la presentació.
  Assumpció Salat i Martí Rodríguez durant la presentació
  (Ampliar) - Assumpció Salat i Martí Rodríguez durant la presentació.
  Assumpció Salat durant la presentació
  (Ampliar) - Assumpció Salat durant la presentació.

  [Més imatges]-------------Back-Index-Next

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés