La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dijous 31 de març 2016, organitzat per la Llibreria Geli, va tenir lloc la presentació del llibre "Vivències d'un gironí a Terra Santa" de Pere Codina.
La presentació es va fer a l'Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura, i va comptar amb la participació de l'autor, del bisbe de Girona Francesc Pardo, de l'empresari Josep Lagares, de Metalquimia, i del periodista i director adjunt d'El Punt-Avui Jordi Grau.

Un moment de la presentació del llibre

(Ampliar) - Un moment de la presentació del llibre.

El llibre no és una guia de viatges a l'ús, atès que no inclou recomanacions d'hotels ni restaurants. En canvi, sí que s'hi poden trobar explicacions històriques, mapes i reflexions, a banda d'un espai en blanc perquè el viatger hi faci les seves pròpies anotacions. L'autor ha anat unes catorze vegades a Terra Santa. El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va destacar l'esforç que suposa mostrar el periple de Jesús en una terra amb tants segles d'història i on les noves construccions no ho han posat gens fàcil. Per això, va assegurar que el llibre és una eina molt valuosa per a tots aquells que vagin per primer cop a Terra Santa, malgrat que cadascú hi ha de trobar la seva pròpia experiència personal.

Un moment de la presentació del llibre

(Ampliar) - Un moment de la presentació del llibre.

Les primeres vivències de Codina a Terra Santa van ser de la mà de mossèn Pere Domènech i el pare claretià Josep Codina, amb qui ahir es va mostrar especialment agraït per haver-li permès fer realitat aquest somni. També va donar les gràcies a la família Lagares; la impressió del llibre ha anat a càrrec de la Fundació Metalquimia. Els beneficis que s'obtinguin aniran a la comunitat franciscana, que s'encarrega del manteniment dels monuments de Terra Santa.
Finalitzada la presentació es va oferir un refrigeri als assistents al pati de la Casa de Cultura, on l'autor va signar exemplars del seu llibre.

L'historiador Joaquim Nadal i Farreras, el Cap de premsa, comunicació i protocol de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant i Codina, i l'autor del llibre, Pere Codina Gironella

(Ampliar) - L'historiador Joaquim Nadal i Farreras, el Cap de premsa, comunicació i protocol de la Diputació de Girona, Josep Maria Amargant i Codina, i l'autor del llibre, Pere Codina Gironella.

Pati de la Casa de Cultura, al finalitzar la presentació

(Ampliar) - Pati de la Casa de Cultura, al finalitzar la presentació.


El bisbe de Girona, Francesc Pardo, durant la presentació

(Ampliar) - El bisbe de Girona, Francesc Pardo, durant la presentació.

El periodista  i director adjunt d'El Punt-Avui Jordi Grau, durant la presentació

(Ampliar) - El periodista i director adjunt d'El Punt-Avui Jordi Grau, durant la presentació.

L'empresari Josep Lagares, de Metalquimia, durant la presentació

(Ampliar) - L'empresari Josep Lagares, durant la presentació.

Pere Codina signant llibres al final de la presentació

(Ampliar) - Pere Codina signant llibres al final de la presentació.


  • Més presentacions de llibres

  • [Més imatges]-------------Back-Index-Next

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés