Cristina Alsina, tinent d'alcalde de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, l'alcaldessa Anna Pagans, i Lluïsa Faxedas, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Girona durant l'acte de presentació.

Nova ubicació de la seu de l'Oficina de Turisme de Girona.

El trasllat del servei de turisme des de les instal·lacions a la Rambla de la Llibertat, que es van obrir el 1989, a la nova seu de la Generalitat de Catalunya, a l'antic hospital Santa Caterina ha motivat situar-hi les noves taquilles del Teatre Municipal de Girona i del Sistema Metropolità de Teatres i Auditoris.

Així ho va indicar l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, el 05/03/2010 en roda de premsa. Ara s'hi faran petites reformes i espera que l'espai ja estigui en funcionament el mes de setembre del 2010 abans que es posin a la venda les entrades de Temporada Alta. L'alcaldessa va titllar l'equipament com un indret "cèntric, emblemàtic i molt vistós". En aquest sentit, Pagans va destacar que l'equipament permetrà oferir més comoditat, tant per al públic com per al personal que hi treballarà, donant alhora molta més visibilitat a l'oferta cultural de la ciutat.

L'edifici feia vint-i-un anys que funcionava com a seu de l'Oficina de Turisme de Girona i ja era un referent en aquest àmbit. Per aquest motiu, la tinent d'alcalde de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina, va explicar que l'espai mantindrà permanentment un punt d'informació turístic electrònic, i per facilitar la transició cap al nou espai de Santa Caterina, aquesta primavera es mantindrà puntualment la presència d'un informador turístic en els moments de major afluència: Setmana Santa i Temps de Flors.

La responsable de Cultura Lluïsa Faxedas va indicar que per poder oferir aquest servei caldrà una adequació i racionalització de l'espai per fer-lo més accessible i adequat als seus nous usos culturals. Al mateix temps, la reforma permetrà ampliar i millorar l'espai que actualment ocupa el Bòlit, Centre d'art contemporani, just al costat de l'antiga oficina de turisme, que es coneix com les sales municipals d'exposicions..


Index