La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dissabte 8 de febrer de 2020 es va inaugurar a l'Ateneu 24 de juny del carrer de les Ferreries Velles de Girona l'exposició "Tsunami fotogràfic 20/20" en la que vint professionals de la fotografia mostren la seva visió de quatre mobilitzacions ciutadanes multitudinàries convocades pel moviment civil anomenat Tsunami Democràtic els últims mesos de l’any 2019: el bloqueig a l’aeroport del Prat, el tall de 30 hores de l’AP-7 a la frontera amb l’Estat francès, el posterior tall de l’AP-7 a l’altura de Salt i Girona i l’acte al camp del Barça. Les fotografies s'han posat a la venda amb l’objectiu de recaptar fons per a les caixes de solidaritat amb les persones represaliades. A la inauguració hi va actuar la rapera Balas.

Alguns dels fotògrafs que han participat a l'exposició

(Ampliar) - Alguns dels fotògrafs que han participat a l'exposició.

Les fotos que s'exhibeixen en aquesta exposició gràcies a la col·laboració altruista dels i les fotògrafs que han sabut captar les vivències personals i col·lectives, són de: Adrià Salido, Albert Tudela, Bernat Royo, Carles Palacio, David Aparicio, Glòria Sánchez, Jack Gou, Joan Aureli Martí, Joana Chelnitzky, Jordi Borràs, Jordi Güell, Josep M. Oliveras, Lluís Brunet, Martí Navarro, Mireia Comas, Pau Venteo, Sergi Vázquez, Sira Esclasans, Toni Ferragut, Víctor Serri i Xavi Ariza.

La rapera Balas durant la seva actuació

(Ampliar) - La rapera Balas durant la seva actuació.


La rapera Balas durant la seva actuació

(Ampliar) - La rapera Balas durant la seva actuació.

Cartell de l'exposició

(Ampliar) - Cartell de l'exposició.


[Més imatges]--- Back - Index - Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés