La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona ha acollit del 27 d’octubre a l’1 de novembre 2012 una nova edició de la Fira de Mostres, la fira multisectorial més gran de Catalunya. El certamen, com se'l coneix tradicionalment, ha continuat la seva evolució per modernitzar-se amb nous espais, l'obertura a nous públics i l’aposta per nous conceptes empresarials.

Ampliar

(Ampliar) - La Fira de Mostres a Fira de Girona.

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, va explicar que, després de celebrar l'any passat el 50è aniversari, "seguim treballant per continuar obrint la Fira de Mostres a nous sectors i a nous públics i fer-ho amb espais que pensem poden tenir un gran interès per al visitant". Anna Albar va remarcar que la voluntat és que "la Fira de Mostres torni a ser un any més el gran aparador de negoci del territori i, per aquest motiu, plantegem un ampli ventall de propostes i d’oferta per arribar a tots els públics".

Ampliar

(Ampliar) - La Fira de Mostres a Fira de Girona.

Amb aquests objectius, la Fira de Mostres ha acollit a la planta baixa del Palau de Fires la segona edició del Saló de l’Emprenedoria que Fira de Girona organitza conjuntament amb l’Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG) i el suport de la Fundació Príncep de Girona. S’hi han portat a terme conferències i xerrades relacionades amb la gestió empresarial, tant per a nous emprenedors com per a empreses consolidades, i s’hi han abordat conceptes com el màrqueting digital, la internacionalització o el finançament de les empreses.

Ampliar

(Ampliar) - La Fira de Mostres a Fira de Girona.

Al pavelló comercial s’hi ha situat, per tercer any consecutiu, Ginteriors, organitzat conjuntament amb el Col·legi de Dissenyadors d'Interiors de Catalunya-Girona, i on s'hi han portat a terme presentacions i tallers al voltant de l'interiorisme i l'art. Ginteriors ha comptat aquest any també amb el suport del Màster en Disseny i Producció d’Espais de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola d’Art d'Olot.


[Més imatges]----------- Back-Index-Next

Cartell de la La Fira de Mostres a Fira de Girona.





CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés