La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El divendres 30 d'octubre 2015, dins la programació de Fires de Sant Narcís, va tenir lloc la "Bateria de Girona", cercavila de percussionistes, que va sortir de davant dels Banys Àrabs i va finalitzar a la plaça de Sant Feliu, on van participar d'un espectacle elèctric amb músics dalt l’escenari, sempre acompanyats de la seva convidada més especial, la "Verge del Bombo".

Bateria de Girona, preparada davant els Banys Àrabs
(Ampliar) - Bateria de Girona, preparada davant els Banys Àrabs.

El nom de "Bateria de Girona" prové de la tradició de la percussió brasilera, i fa referència a les grans agrupacions de les escoles de samba. Aquesta iniciativa va sorgir l’any 2008 per part de diversos membres de l’Associació Juvenil Girona Percussió amb l’objectiu de crear un projecte conjunt amb la participació dels diferents grups de percussió gironins, professionals i amateurs, per tocar junts i preparar un repertori exclusiu per a aquesta gran formació de més de 60 percussionistes. I alhora possibilitar coneixences i aprenentatges, així com intercanviar experiències, i sobretot fer accions musicals en una gran festa de la percussió.

Actuació musical a la plaça de Sant Feliu
(Ampliar) - Actuació musical a la plaça de Sant Feliu.

 • Bateria de Girona 2014. Article i reportatge fotogràfic de la "Bateria de Girona" durant les Fires de Sant Narcís 2014.

 • Bateria de Girona 2010. Article i reportatge fotogràfic de la "Bateria de Girona" durant les Fires de Sant Narcís 2010.

 • Bateria de Girona 2008. Article i reportatge fotogràfic de la "Bateria de Girona" durant les Fires de Sant Narcís 2008.


 • [Més imatges]-----BackIndex-Next

  Bateria de Girona 2015

  (Ampliar) - Bateria de Girona 2015.

  Cartell de la Bateria de Girona 2015

  (Ampliar) - Cartell de la Bateria de Girona 2015.

  Bateria de Girona 2015

  (Ampliar) - Bateria de Girona 2015.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés