La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dimecres 28 d'octubre 2015, dins la programació de Fires de Sant Narcís, va tenir lloc la "Girona Grand Parade", trobada de "marxing bands" que va comptar amb la Girona Marxing Band, Bufant Fort, Marxing Band Montgrí, Marxing Band de l'Escola de Música Claudefaula i la Banyoles Marxing Band.

La cercavila musical passant per l'Argenteria
(Ampliar) - La cercavila musical passant per l'Argenteria.

Les "marxing bands" van sortir des de diversos punts a les set de la tarda per acabar trobant-se a la plaça de Catalunya. D'aquesta manera, un grup va començar al carrer de la Creu i va continuar per Migdia, Ultònia i plaça Calvet i Rubalcaba; l'altre va sortir de la plaça del Mercadal i va dur la festa a través de la plaça Constitució, carrer Cristòfol Grober, carrer Nou i Pont de Pedra, i els darrers van prendre la plaça de l'Oli com a punt de partida i van recórrer la Cort Reial, les Voltes d'en Rosés, el carrer Mercaders, la plaça del Vi i el carrer Albereda.
Finalitzada la cercavila, totes les formacions es van reunir a la plaça de Catalunya i d'allà van marxar, plegades, fins a la plaça de Sant Feliu, on van arribar poc després de les vuit del vespre sense parar de tocar. A la plaça va acabar la festa i les bandes van oferir algunes cançons de forma conjunta.

Foto de família de les formacions que han participat a la Girona Grand Parade
(Ampliar) - Foto de família de les formacions que han participat a la Girona Grand Parade.

 • Grand Parade 2014. Article i reportatge fotogràfic de la primera edició de la trobada de bandes durant les Fires de Sant Narcís 2014.


 • [Més imatges]-----BackIndex-Next

  Actuació de les formacions a la plaça de Sant Feliu

  (Ampliar) - Actuació de les formacions a la plaça de Sant Feliu.

  Actuació de Bufant fort a la plaça de Santa Susanna del Mercadal

  (Ampliar) - Actuació de Bufant fort a la plaça de Santa Susanna del Mercadal.

  La cercavila musical passant per l'Argenteria

  (Ampliar) - La cercavila musical passant per l'Argenteria.

  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

  © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés