La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El dissabte 28 d'octubre 2017 va obrir les portes oficialment la 56a. edició de la Fira de Mostres amb l'assistència a la inauguració del president de la Cambra de Comerç i del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, el vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer i Planas, i l’alcaldessa de Girona i presidenta del Patronat de la Fundació Fira de Girona, Marta Madrenas, entre d'altres.

Foto de grup de la inauguració

(Ampliar) - Foto de grup de la inauguració.

A la inauguració d'aquesta edició, en la que varen participar 397 expositors, un 3% més que en l'edició anterior, hi varen assistir la regidora d'Hisenda i Règim Interior, Maria Àngels Planas, el regidor de Cultura Carles Ribas, el de Mobilitat i Via Pública Joan Alcalà, la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, el rector de la UdG, Sergi Bonet Marull, la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat.
Els visitants tindran l’oportunitat de veure i conèixer empreses gironines i d’altres punts del territori que presentaran els seus productes i novetats a la fira, a més de participar en diverses activitats que els expositors han preparat. La Fira de Mostres és una de les principals fires multisectorials de Catalunya i aglutina diversos sectors com alimentació, motor, indústria, tecnologia, decoració, construcció, turisme, serveis i emprenedoria.

Inaguració oficial de la Fira

(Ampliar) - Inaguració oficial de la Fira.

Intervenció de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas

(Ampliar) - Intervenció de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.


L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, durant el seu parlament

(Ampliar) - L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, durant el seu parlament.

El vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, durant el seu parlament

(Ampliar) - El vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, durant el seu parlament.

El president de la Cambra de Comerç i del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, durant el seu parlament

(Ampliar) - El president de la Cambra de Comerç i del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, durant el seu parlament.


[Més imatges]------ Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés