La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

inund'ART 2010, 5ª Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar, és un lloc de convivència on els artistes tenen la possibilitat de relacionar-se creant un espai de diàleg, intercanvi i reflexió. També és una mostra de treballs artístics mulltidisciplinar a la ciutat de Girona: els principals espais i carrers de la ciutat es converteixen en una exposició oberta de totes les arts: escèniques, música i art sonor, plàstiques, audiovisuals i art literària.

La mostra té lloc, durant dos dies, l'1 i el 2 de maig, a diversos indrets de la ciutat. A la la Rambla de la Llibertat, en convivència amb els mercats gastronòmic i setmanal de les flors, s'hi desenvolupen activitats i s'hi mostren treballs artístics, a Argenteria, i als ponts sobre l'Onyar.

A la Plaça de Catalunya continuen ambdós aspectes, que segueixen a d'altres llocs coberts, com la Casa de Cultura o Plaça de l'Hospital, i altres carrers i places a l'entorn de la Rambla de la Llibertat.

Imatge: cartell de la 5ª edició 2010.

  • inund'ART 2009. Reportatge fotogràfic de la 4ª edifició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2008. Reportatge fotogràfic de la 3ª edifició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • Web d'inund'ART. Web oficial, amb informació d'edicions passades, convocatòria i informació general.

  • Back - Index

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés