La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Inund’Art és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l’exhibició de propostes en l’àmbit de les arts visuals i d’altres disciplines artístiques contemporànies. Durant els dies del 27 al 30 de juny 2013 ha omplert els carrers de Girona de tallers, exposicions, performances, activitats escèniques i arts musicals, així com també en llocs tancats, com la Casa de Cultura, centres cívics, Centre Cultural La Mercè, etc.

inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent
(Ampliar) - inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent. Exposició a la Casa de Cultura

La inauguració que es va dur a terme el divendres 28 de juny, va ser dinamitzada pel grup Bufa Fort Street Band, que va acompanyar una visita guiada pels espais de les intervencions i exposicions.

Amb la intenció de inundar el panorama cultural de l’entorn en diverses direccions, l’associació inund’Art incideix en els centres de formació i promoció (Escoles d’Art, Universitat, associacions i entitats promotores de l’art) donant suport a la professionalització del sector i fomentant l’intercanvi de informació i recursos. Amb les exposicions i produccions dels projectes premiats a la Mostra i seleccionats a la Convocatòria per Artistes d’Arts Visuals, l’activitat de l’associació continua durant la resta de l’any.

inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent
(Ampliar) - inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent. Detall de Miss Tangerine, pintura de Marta Carreté

Alhora, Inund’Art obre les comportes dels espais reservats a l’art, ampliant l’àmbit de la mostra amb exposicions i intervencions artístiques en l’espai públic del centre urbà, tot generant un flux d’implicació i diàleg amb el públic no especialitzat.

Inund’Art s’ha consolidat com un referent artístic dins la ciutat de Girona, i a totes les activitats realitzades durant la Mostra hi assisteix un gran nombre de públic, públic general i de totes les edats, i també un públic compromès amb la cultura i l’art.

inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent
(Ampliar) - inund'ART 2013. 8a trobada i mostra d’art multidisciplinari emergent. Exposició a la Rambla de la Llibertat

L’any 2010 més de 700 artistes es van presentar a la convocatòria d’artistes, d’aquests es va seleccionar uns 150 artistes que van presentar més de 50 propostes artístiques a la ciutat de Girona. El públic participant va ser de 15.000 persones.

(Text basat en la informació de la web de la plataforma cultural)


- Peça exhibida a la Rambla de la Llibertat

- Logo de la 8a. edició d'inund'ART

- Peça exhibida a la Casa de Cultura

  • inund'ART 2012. Reportatge fotogràfic de la 7ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2011. Reportatge fotogràfic de la 6ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2010. Reportatge fotogràfic de la 5ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2009. Reportatge fotogràfic de la 4ª edifició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • inund'ART 2008. Reportatge fotogràfic de la 3ª edició de la Trobada i Mostra d'Art Multidisciplinar.

  • [Més imatges] ----- Back - Index - Més imatges

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés