La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El 31 de desembre 2014 es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Silvestre, amb sortida i arribada al Pavelló de Fontajau, que enguany ha arribat a la seva desena edició. Gairebé 2.000 esportistes, dels quals 1.700 en la categoria adulta, van participar a la cursa i minicursa Sant Silvestre de Girona, que va arribar a cinquena edició.

(Ampliar) - El podi en la categoria masculina: Jonathan Romeo López, Genís Grau Plana i Aleix Domènech.

Les sortides i el lliurament de trofeus als primers classificats va anar a càrrec de l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i amb l'assistència del regidor Joan J. Alcalà Quiñones.
En la categoria adults masculina, el primer en completar el recorregut va ser l'atleta Jonathan Romeo López, que hi va emplear 14'55", seguit de Genís Grau Plana, amb un temps de 15'00", Aleix Domènech, amb 15'04", Ramon Linares Parareda, amb 15'26" i Jordi Rabionet Jordà, amb 15'34".

(Ampliar) - El podi femení compost per les corredores Jess Andrews, Carmen Oliveras i Ia Vidal Soler.

En la categoria femenina, la primera en travessar la meta va ser Jess Andrews, que va emprar 15'59", seguida de Carmen Oliveras, amb 16'32", Ia Vidal Soler, amb 18'24", Àngela Castelló Noria, amb 18'28", i Sarah Harney, amb 18'34".
Els premis especials al millors grups disfressats varen ser per un grup amb disfresses de motius nadalencs, el primer, i el segon per un altre grup disfressats de monges.
Com en edicions anteriors, també hi van haver premis per als participants masculí i femení més veterans.

(Ampliar) - L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i el regidor Joan J. Alcalà, lliurant el premi al millor grup de disfresses categoria lliure.

L'atleta Jess Andrews, primera classificada en categoria femenina, a la línia de sortida. El temps de l'atleta va ser de 15'59".

Cartell de la 10a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i 5a. de la mini-cursa 2014

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, donant la sortida de la 5a.mini-cursa, la categoria infantil de la Sant Silvestre de Girona.