La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

El 31 de desembre 2015 es va celebrar la tradicional Cursa de Sant Silvestre, que enguany ha arribat a la seva onzena edició. Gairebé 2.000 esportistes, dels quals 1.700 en la categoria adulta, van participar a la cursa i minicursa Sant Silvestre de Girona, que va arribar a la sisena edició.

(Ampliar) - Podi femení amb les tres vencedores: Carmen Oliveras, Elena Fonalleras, i Judit Pujol.

En la categoria adults, en el circuit urbà de cinc quilòmetres, la victòria en categoria masculina va ser per a Annas Mahboub, de l'Associació Atlètica Palamós, amb un temps de 14'36". El segon lloc va ser pel garrotxí Aleix Domènech Guix, amb un temps de 14'40", i el tercer per a Sofiane Mahboub amb un temps de 14'57".
En categoria femenina, la victòria se la va endur Carmen Oliveras (PRAC), amb un temps de 16'57". Elena Fonalleras Lozano, de l'Associació Atlètica Palamós, en segona posició, va emplear 17'08" en completar el recorregut, i, en tercera posició, Judit Pujol Corney amb 18'23".
També es varen premiar la millor disfressa de temàtica nadalenca, la millor disfressa de temàtica lliure, i el corredor i la corredora de més edat.

(Ampliar) - Podi masculí amb els tres vencedors: Annas Mahboub, Aleix Domènech, i Sofiane Mahboub.

Premi als corredors de més edat

(Ampliar) - Premi als corredors de més edat.

Premi a la millor disfressa de temàtica nadalenca

(Ampliar) - Premi a la millor disfressa de temàtica nadalenca.

Premi a la millor disfressa de temàtica lliure

(Ampliar) - Premi a la millor disfressa de temàtica lliure.

El regidor Eduard Berloso dóna la sortida a una de les curses infantils

(Ampliar) - El regidor Eduard Berloso dóna la sortida a una de les curses infantils.

(Ampliar) - Arribada del primer classificat absolut, Annas Mahboub, de l'Associació Atlètica Palamós, amb un temps de 14'36".

Cartell de la 11a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona 2015

(Ampliar) - Cartell de la 11a. edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona 2015.