La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Una dita popular explica que "Per Tots Sant, a Girona", indicant que es tracta d'una diada adequada per anar a les fires i mercats que s'hi celebren. I així segueix essent avui, superades les diades de mercats d'altres èpoques, però substituïdes per les trobades i fires pels carrers de la ciutat.

Parades de brocanters i antiquaris

(Ampliar) - Parades de brocanters i antiquaris

En aquest dia té lloc la Trobada d'artesans, brocanters i antiquaris al carrer Ballesteries, pujada i plaça de Sant Feliu i carrer de J. Pons Martí, que enguany ha arribat a la seva 26a edició.

Coincidint amb aquesta s'ha celebrat la 46a Fira del dibuix, la pintura i la fotografia a la plaça del Vi, pujada del Pont de Pedra, Rambla de la Llibertat i Rambla Verdaguer, i la Fira del mineral i l'artesania del carrer Ciutadans.

Aquestes activitats, conjuntament amb la Fira d'alimentació a la plaça de l'Oli, Cort Reial i Voltes d'en Rosés, ha omplert de visitants, com és tradicional, els carrers de Girona

Les parades d'artesans

(Ampliar) - Les parades d'artesans


Fires i festes de Sant Narcís. Parades d'artesans

Fires i festes de Sant Narcís. Parades d'artesans

- Fira del dibuix 2011 - Reportatge fotogràfic de la Fira del dibuix i pintura i la Trobada d'artesans i brocanters 2011.

- Fira del dibuix, la pintura i la fotografia - Reportatge fotogràfic de la Fira de l'any 2010.

- Trobada d'artesans - Reportatge fotogràfic de la trobada de l'any 2010.

- Trobada de brocanters i antiquaris - Reportatge fotogràfic de la trobada de l'any 2010.

[Més imatges]----------- Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés