Terceres Jornades de l'Arr˛s

El colĚlectiu gastron˛mic Girona Bons Fogons, celebra del 15 de Juny al 10 de Juliol les III Jornades Gastron˛miques de l'Arr˛s, inaugurades el dijous 15 de juny amb una una presentaciˇ - brunch a l'entorn dels Jardins dels Alemanys del Barri Vell de Girona, que ha comptat amb la presŔncia de tots els cuiners del grup, d'altres restauradors gironins i membres de la societat civil i polÝtica gironina com Josep Campmajˇ, Salvador GarcÝa-Arbˇs, Guillem Terribes, Josep Maria Fonalleras i representants de l'Ajuntament de Girona amb l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans.

La presentaciˇ ha consistit en una degustaciˇ d'un plat d'arr˛s elĚlaborat en viu en una taula parada especialment per l'ocasiˇ. La mostra, es celebra a tots els restaurants que formen part del grup i que durant aquests 25 dies, incorporen plats a les seves cartes elĚlaborats amb arr˛s de Pals.


Recull de premsa

Jornades de l'arr˛s dels Bons Fogons

Del 15 de juny al 10 de juliol, els deu restaurants del colĚlectiu fan una carta d'arrossos o posen arr˛s a la carta

Els turistes at˛nits passegen pel JardÝ dels Alemanys de Girona, amb una vintena de persones assegudes per menjar arr˛s al voltant d'una taula imperial parada. Un arr˛s a la cassola excelĚlent. Cervesa i pa. Era ahir a migdia; el rellotge de la catedral per donar-ne fe. Els convidats van comenšar a menjar a l'hora del personal d'hostaleria, una estona abans de comenšar el servei, sempre al voltant de la una. El grup gastron˛mic Girona Bons Fogons va presentar ahir a migdia les seves 5es Jornades de l'Arr˛s, amb una mena d'esmorzar d'arr˛s del dijous a l'hora del vermut.

Zoom

El grup gastron˛mic Girona Bons Fogons l'integren deu restaurants de Girona i de la seva Órea d'influŔncia, amb establiments de la Selva i del Pla de l'Estany. La Cuina de l'arr˛s, que es desenvolupa del 15 de juny al 10 de juliol, Ús una de les 4 o 5 activitats anuals del colĚlectiu, juntament amb la de la t˛fona, el vermut de Sant NarcÝs i la caša i bolets a la tardor. Cada restaurant es compromet a posar arrossos a la carta: uns fan una carta exclusiva d'arrossos i d'altres un parell d'arrossos a la carta. A mÚs, volen organitzar un sopar els dijous d'estiu al JardÝ dels Alemanys.

Article i fotografia gentilesa de Salvador Garcia-Arbˇs. Publicat a El Punt divendres 17/06/2011.
[Article original]


Gastronomia. Comencen les jornades de l┤arr˛s

Els Jardins dels Alemanys de Girona van acollir ahir la presentaciˇ de les Jornades Gastron˛miques de l'Arr˛s, que se celebraran a Girona fins al proper 10 de juliol. A l'acte hi van assistir tots els cuiners del grup Girona Bons Fogons i d'altres restauradors gironins. TambÚ hi era present l'alcaldessa de Girona en funcions, Anna Pagans. La presentaciˇ va consistir en una degustaciˇ d'un plat d'arr˛s elaborat al moment.

[Article original]
 • Restaurant Cal Ros. Reportatge fotogrÓfic del restaurant, els plats, activitats, la situaciˇ...

 • Restaurant Massana. Reportatge fotogrÓfic del restaurant, els plats, activitats, la situaciˇ...

 • Zoom  Zoom

  Reportatge de la presentaciˇ. (Clicar damunt les imatges per ampliar-les)

  Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom
  Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom
  Zoom Zoom Zoom Zoom Zoom

  © FŔlix XunclÓ/Assumpciˇ ParÚs

  Mes imatges...

  Back-Index-Next