La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Del 9 al 12 d'octubre de 2015 se celebra a Fira de Girona la 22a. edició de FIRATAST, que converteix el Palau de Fires de Girona, amb el menjador més gran de les comarques gironines.
En aquesta edició s'hi pot trobar una àmplia gamma gastronòmica, a part de la tradicional de les nostres terres (ben representada pels col·lectius de cuineres de Sils, Salt i Vilablareix), amb oferta de cuina oriental o colombiana, entre d'altres. També, com a novetat en aquesta edició, el menjar es serveix en plats de porcellana i copes de vidre amb l'objectiu de potenciar el sabor dels tastets.

Firatast 2015. Cuina oriental
(Ampliar) - Firatast 2015. Cuina oriental.

Durant els dies de la fira s'ofereixen més de tres-cents tastets diferents en més de 40 estands, per a tots els gustos, incloses cuines especials com la vegana o la sense gluten. Com a novetat, s'ha introduït la brasa, una gran àrea situada a l'exterior del recinte firal on es cuina una excel·lent carn de vedella i botifarres, i també es vol fer una crida a descobrir l'ostra.

Firatast 2015. Servint cargols
(Ampliar) - Firatast 2015. Servint cargols.
Firatast 2015. Col·lectiu Cuineres de Salt
(Ampliar) - Firatast 2015. Col·lectiu Cuineres de Salt.



Firatast 2015
(Ampliar) - Firatast 2015.
Firatast 2015
(Ampliar) - Firatast 2015.
Firatast 2015
(Ampliar) - Firatast 2015.

[Més imatges] -----------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés