La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats
Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

Mazoni.
Dimecres 6 de juliol. Mazoni està format per Jaume Pla ("Mazoni"), veu i guitarra. Aleix Bou, bateria. Miquel Sospedra, baix. Adrià Bravo, teclat i sintetitzador. 30 imatges.

Mazoni
Anar

Antonio Chen Guang.
Dissabte 9 de juliol. Reportatge fotogràfic del pianista finalista del 67è concurs Maria Canals 2022 i premi Fundació Lluís Coromina. 21 imatges.

Antonio Chen Guang
Anar

Domènech Surroca i Nadia Bosch.
Dissabte 16 de juliol. Reportatge fotogràfic del concert del violoncel·lista Domènech Surroca i la pianista Nadia Bosch a la plaça de les Botxes. 21 imatges.

Domènech Surroca i Nadia Bosch
Anar

Marigó - Domínguez - Sabaté.
Dimecres 20 de juliol. Reportatge fotogràfic del concert del trio Marigó - Domínguez - Sabaté al Jardins de les Pedreres. 27 imatges.

Marigó - Domínguez - Sabaté
Anar

Jove Orquestra de les Comarques Gironines.
Dissabte 23 de juliol. Reportatge fotogràfic del concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines al Parc de Núria Terés i Bonet. 24 imatges.

Jove Orquestra de les Comarques Gironines
Anar

Girona Jazz Project Big Band.
Dimecres 3 d'agost. Reportatge fotogràfic del concert de la Girona Jazz Project Big Band a la plaça de les Botxes del parc de la Devesa. 33 imatges.

Girona Jazz Project Big Band
Anar

Rodin Kaufmann, Louis Pezet, Azucena Momo i Maria Hein.
Dimecres 10 d'agost. Reportatge fotogràfic del concert de Rodin Kaufmann, Louis Pezet, Azucena Momo i Maria Hein a la plaça de les Botxes del parc de la Devesa. 21 imatges.

Rodin Kaufmann, Louis Pezet, Azucena Momo, Maria Hein
Anar

Trio Rodin.
Dimecres 24 d'agost. Reportatge fotogràfic del concert "Memento" a cèrrec del Trio Rodin a la plaça de les Botxes del parc de la Devesa. 18 imatges.

Trio Rodin

Back

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés