La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El divendres 24 de setembre de 2021, 500 persones es varen concentrar davant de la delegació del Govern a Girona per reclamar l’alliberament de MHP Carles Puigdemont, detingut a l'Alguer. L’acte va comptar amb les intervencions de l’Assemblea en Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC), el rector de la UdG, Quim Salvi, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la delegada del Govern, Laia Cañigueral.
S'hi varen sumar, entre altres, l’exconsellera Dolors Bassa, el president de la Diputació, Miquel Noguer, el vicepresident, Pau Presas, alts càrrecs del Govern com Anna Caula o Ricard Font, diputats com Francesc Ten, senadors com Jordi Martí, alcaldes com el de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, i altres representants municipals i de la Generalitat. També van sortir els treballadors de la Generalitat, molts d’ells amb caretes i imatges del President Puigdemont.Concentració de protesta per la detenció de Carles Puigdemont a l'Alguer

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés