La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

L'influencer gironina Àngela Mármol va presentar el dissabte 16 de novembre de 2019, a la llibreria Geli de Girona, el seu llibre "Sonríe aunque te cueste", on relata com de petita va ser víctima d'assetjament escolar. La presentació va anar a càrrec del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Riba.
Amb més d'un milió de seguidors als seus comptes de Tik Tok i Instagram, Mármol, de 17 anys, és una de les gironines més conegudes a la xarxa entre el públic jove. Les seves imatges i vídeos són molt populars i ara va decidir fer servir la seva fama a Internet per fer front al bullying a partir de la seva experiència.
Des de molt abans de les quatre de la tarda, una gran gentada feia cua des de la Rambla de la Llibertat a la llibreria Geli per poder adquirir i fer signar el llibre, i poder-se fer fotos amb l'autora.Presentació de 'Sonríe aunque te cueste' d'Àngela Mármol a la llibreria Geli

[Més imatges]

Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés