La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El divendres 18 de juny de 2021 es va inaugurar l'exposició "Les coses que foren" a les sales temporals del Museu d'Història de Girona. La inauguració oficial va anar a càrrec de l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, el vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats, i la directora del Museu, Sílvia Planas.
Aquesta exposició explica, a través d’objectes destacats i curiosos, històries de la ciutat, del seu patrimoni i de la seva gent.
Els objectes narren històries, preserven records, i mantenen diàlegs entre ells i amb el passat. Parlen de coses i de gent que el temps ha amagat i que la memòria ha arraconat. Una relectura amb perspectives diverses crea nous relats que, des dels marges de la història convencional, posen en relleu algunes petites grans qüestions que han anat construint Girona.Inauguració de l'exposició 'Les coses que foren' al Museu d'Història de Girona

[Més imatges]

Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés