La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El dissabte 15 de maig de 2021 es va inaugurar la remodelació la plaça, el punt neuràlgic del barri de Germans Sàbat, amb una nova funcionalitat. L’indret funcionava com una rotonda i estava reservat a la circulació de vehicles; amb les obres, s’ha espaiat i s’ha dotat de les condicions adequades perquè sigui un espai per a vianants.
La plaça compta amb un banc llarg curvilini de formigó que separa l’àrea d’estada i la zona de circulació i aparcaments. Uns arbres afavoreixen l’ombra, i s’ha millorat l’accessibilitat als habitatges i locals per afavorir el comerç.
Hi varen participar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el president de l’Associació de Veïns, Jorge Rosales. Entre els assistents també hi havia el regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí, i la regidora del barri de Germans Sàbat, Anabel Moya, a més d’altres representants de les associacions de veïns de la ciutat i de tots els grups municipals del consistori.Inauguració de la plaça de Germans Sàbat

[Més imatges]

Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés