La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Síntesi:

El divendres 15 de març de 2019 es va donar sortida des de la Copa, on es va instal· el podi, a la 67a edició del ral·li Moritz Costa Brava, considerat el número 1 a l'Estat en Vehicles Històrics i la prova de carretera més antiga. La prova és puntuable per a la modalitat de velocitat i regularitat en els campionats d'Europa, Espanya i Catalunya de l'especialitat. En aquesta edició hi varen participar 182 cotxes (64 en Velocitat, 76 en Regularitat i 42 en Legend).
El dues vegades guanyador d'aquest ral·li, l'italià Lucky (Lancia Delta Integrale 16V), acompanyat de la seva fidel copilot, Fabrizia Pons, va ser el primer a creuar la meta. El delegat territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Josep Pujols, acompanyat d'Àlex Romaní, màxim responsable de Rally Classics, van ser els que encarregats de fer el tret de sortida.