La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Girona va commemorar el Dia Internacional de l'Art. La ciutat es va omplir d'activitats gratuïtes, 35 en total, organitzades per 25 entitats i que van tocar totes les vessants artístiques des de la pintura, fins a l'escultura passant per la moda, tant amb activitats públiques al carrer, com mostres i exposicions a diversos indrets de la ciutat.

El Dia Internacional de l'Art és una efermèride que commemora, arreu del món, el naixement d'un dels artistes més emblemàtics i multidisciplinaris del Renaixement, Leonardo da Vinci, nascut el 15 d'abril de 1452, data declarada per la UNESCO el 2005 com el Dia Internacional de l'Art.

Dia Internacional de l'Art a Girona 2013, a la Rambla de la Llibertat
(Ampliar) - Dia Internacional de l'Art a Girona 2013, a la Rambla de la Llibertat.

Tallers, exposicions, conferències, projectes, exhibicions, dibuixos o creació de vestits i pintura artística. Aquestes són algunes de les 35 activitats gratuïtes que s'han portat a terme aquest dissabte des de primera hora del matí dins del marc del Dia Internacional de l'Art. Aquesta data, molt jove, va arrencar l'any 2011 i l'any passat es va commemorar a Barcelona. El centre Bòlit ha estat l'encarregat d'organitzar aquesta celebració.

Dia Internacional de l'Art a Girona 2013, al Pati de la Casa de Cultura
(Ampliar) - Dia Internacional de l'Art a Girona 2013, al Pati de la Casa de Cultura.



Cartell de la commemoració.

[Més imatges]-------------Back-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

© Fèlix Xunclà/Assumpció Parés