La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

Fira de Girona
31 de maig al 2 de juny de 2014

Del 30 de maig a l'1 de juny de 2014 s'ha celebrat a les instal·lacions del Palau de Fires de Girona la novena edició de la Fira Eco.Si 2014, fira de la cultura ecològica de Girona. Eco.Si és una gran Fira, i un espai on es transmeten i comparteixen nous moviments, idees i tendències en la cultura de la sostenibilitat, buscant la part femenina de la humanitat. En aquesta edició hi han estat representats els sector de l'alimentació, l’aigua, el mercat de la terra, restaurants-gastronomia, vins i cerveses, educació i jocs, salut, bioconstrucció-energies alternatives, tèxtil i cosmètica.

Eco.Si 2014. Fira de la cultura ecològica de Girona
(Ampliar) - Fira de Girona. Eco.Si 2014. Fira de la cultura ecològica de Girona.

En aquesta novena edició s'han potenciat les àgores iniciades en l'edició 2013, que apleguen nombrós públic al voltant de vuit temes de debat: Periodisme com eina de Creixement Personal, el Diner com eina de creixement personal amb Joan Melé del Triodos Bank, Educació: Quina escola pública volem pel futur?, De l'ecologia del NO a l'economia del SÍ, amb Arcadi Oliveras, Economia Sostenible: La Sostenibilitat empresarial és una moda passatgera o una urgent necessitat?, Projectes europeus Sostenibles. Els reptes dels projectes europeus a les Comarques Gironines, Hàbitat i Natura. Reptes de la ciutat i habitatge conscient i sostenible, i Creixement personal.

Fira de Girona. Eco.Si 2014. Fira de la cultura ecològica de Girona
(Ampliar) - Fira de Girona. Eco.Si 2014. Fira de la cultura ecològica de Girona.

  • Fira de Girona. Índex dels reportatges de les activitats i esdeveniments que s'hi han dut a terme des de l'any 2009.

  • Eco.Sí 2013. Reportatges de les activitats i esdeveniments de l'edició 2013 de la Fira.

  • Eco.Sí 2012. Reportatges de les activitats i esdeveniments de l'edició 2012 de la Fira.
  • [Més imatges]-------------Back-Index-Next





    Cartell de l'edició 2014 de la Fira.

    CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice

    © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés