La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Entre el 13 de març i el 9 de maig de 2021, el Museu d'Història de Girona presenta l'exposició "Plurals en femení. Sororitats", amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març. La mostra acull obres de les artistes Roser Oliveras, Montserrat Fargas, Mercè Jané, Maria Àngels Feliu, Lídia Masllorens i Begoña Egurbida, i dels artistes Fidel Aguilar, Paco Torres Monsó, Díez Ramos, Felip Vilà, Rafael Bartolozzi, Rafael Barradas, Eugenio Granell, Domènec Fita, Manel Molí, amb el doble objectiu de posar en valor el fons propi i de construir discursos innovadors i inclusius que permetin una revisió dels àmbits estables i dels discursos que s'hi contenen.
L'exposició vol retre homenatge a la germanor entre dones, a la mirada compartida i a les experiències comunes que permetran construir un món diferent, més just i millor.Exposició 'Plurals en femení. Sororitats' al Museu d'Història de Girona

[Inauguració]

[Les peces]

[Més imatges]

Informació-Index-Next

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés